Ondernemen in de Varkenshouderij – 2 oktober 2018

Op 2 oktober wordt het jaarlijkse evenement “Ondernemen in de Varkenshouderij” georganiseerd in de schouwburg te Cuijk. Dit jaar verzorgd Stal van de Toekomst een innovatieronde.

In de innovatieronde vertellen we alles over dagontmesting, en waarom dagontmesting kan fungeren als solide oplossing om de uitstoot van ammoniak en andere schadelijke gassen te reduceren op uw bedrijf. Gelijktijdig zorgt dagontmesting voor gezondere dieren en een beter rendement op uw boerderij. Ook gaan we in op de mogelijkheden rondom het vergisten van dagverse mest.

Wil je meer weten over dagontmesting, de toepassingen van dagontmesting en de mogelijkheden voor uw bedrijf?  Schrijf je dan nu in voor het evenement Ondernemen in de Varkenshouderij.

Ondernemen in de Varkenshouderij – 2 oktober – Schouwburg Cuijk

Gerelateerde Berichten

23 feb 2019

De stal van de Toekomst stinkt niet

Eindhovens Dagblad publiceerde vandaag een artikel over de Stal van de Toekomst.

— Bij De Hoeve in Valkenswaard wordt continu gewerkt aan nieuwe stalsystemen die…

Lees meer
30 jan 2019

Veelgestelde vragen

De ontwikkelingen rondom de Stal van de Toekomst roepen veel vragen op. Hieronder geven we antwoord op veelgestelde vragen.

Wanneer moet ik als varkenshouder aan…

Lees meer
30 jan 2019

Ontdek de subsidiemogelijkheden

We verwachten dat aankomend voorjaar de voorlopige emissiefactor toegekend wordt aan de Stal van de toekomst. Daarmee hopen we dat deze emissiefactoren voldoen aan de…

Lees meer