Ondernemen in de Varkenshouderij – 2 oktober 2018

Op 2 oktober wordt het jaarlijkse evenement “Ondernemen in de Varkenshouderij” georganiseerd in de schouwburg te Cuijk. Dit jaar verzorgd Stal van de Toekomst een innovatieronde.

In de innovatieronde vertellen we alles over dagontmesting, en waarom dagontmesting kan fungeren als solide oplossing om de uitstoot van ammoniak en andere schadelijke gassen te reduceren op uw bedrijf. Gelijktijdig zorgt dagontmesting voor gezondere dieren en een beter rendement op uw boerderij. Ook gaan we in op de mogelijkheden rondom het vergisten van dagverse mest.

Wil je meer weten over dagontmesting, de toepassingen van dagontmesting en de mogelijkheden voor uw bedrijf?  Schrijf je dan nu in voor het evenement Ondernemen in de Varkenshouderij.

Ondernemen in de Varkenshouderij – 2 oktober – Schouwburg Cuijk

Gerelateerde Berichten

14 dec 2018

Achtergestelde lening voor jonge boeren

Het Nationaal Groenfonds en de provincie Noord-Brabant hebben een fonds opgezet dat leningen verstrekt aan veehouders die investeren als gevolg van de aangescherpte Verordening natuurbescherming…

Lees meer
08 nov 2018

In debat met minister Schouten

300 boeren, 200 vragen en 1 minister. Ze kwamen maandagavond 5 november samen op Landgoed De Horst om het gesprek aan te gaan over kringlooplandbouw.…

Lees meer